top of page
banner 3.jpg

Individuele puppy cursus

Doel van de cursus

Het doel van deze cursus is dat jij en je puppy één team gaan vormen waarin jullie ontspannen en met zelfvertrouwen alledaagse en nieuwe situaties tegemoet kunnen treden. Om dat te bereiken is het essentieel dat je de non-verbale communicatie van je kleine vriend leert herkennen zodat je het gedrag van je hond kunt begrijpen en verstaan.


De mens en de hond communiceren op twee totaal verschillende niveaus. De hond voelt precies wat er in de mens om gaat maar heeft geen weet van wat er nodig is in dagelijkse en nieuwe situaties.
De mens daarentegen kan aangeven wat er nodig is maar communiceert dat op een manier waar de hond vaak niets van begrijpt.
Tijdens de cursus wordt er een brug geslagen en een vertaling gemaakt in de communicatie van mens naar pup en visa versa.


Om die brug te kunnen slaan kom ik bij jullie thuis en observeer en bestudeer jullie houding en gedrag in verschillende dagelijkse situaties.  Zo kan ik ontdekken waar er miscommunicatie ontstaat en wat er nodig is voor jullie beiden om op één lijn te komen waardoor er een samenwerking kan ontstaan. We gaan dat dan direct in de praktijk oefenen. Om je hond beter te begrijpen bied ik naast de praktische oefeningen een stukje theorie aan.

 

Wil jij meer weten over de cursus neem dan contact met me op en dan stuur ik jou het programma. Na afloop van de cursus krijg je wat na slag werk waarin je alles wat aan de orde is gekomen nog een keer kunt terug lezen.

 

Meld je aan voor de cursus of neem contact met me op.

yoshi puppy.png
bottom of page